Op naar uw droomtuin

Of uw tuin nu groot of klein, krom of hellend is, 44GREEN maakt een droomrealisatie van eender welke tuin u in gedachten heeft. Gezinstuinen, landschapstuinen, voortuinen, stadstuinen, moderne tuinen, landelijke tuinen of patio's behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wenst u een zwembad, zwemvijver, waterelementen, beregening of een petanquebaan? Dat kan. Jullie wensen kenbaar maken volstaat!


Hoe ga ik te werk?
Eerst kom ik naar jullie toe voor een verkennend gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt. Ik bekijk de tuin en doe de nodige opmetingen. Vervolgens ga ik aan de slag met uw input en maak ik een voorontwerp met 3D-visualisatie. Dit voorontwerp wordt aan u voorgelegd in een tweede gesprek zodat u daarop feedback kan geven. Op basis van eventuele opmerkingen pas ik het voorontwerp aan zodat het helemaal op uw wensen afgestemd is. 
Eenmaal de basisstructuur goed zit, ga ik over tot het samenstellen van een beplantingsplan. 
Wanneer het beplantingsaf af is, maak ik het definieve tuinontwerp dat u op papier bezorgd krijgt. Dit bestaat uit een grondplan, beplantingsplan en 3D-visualisatie. 


Opvolging 
Indien u dat wenst, kunnen we onze samenwerking na het afleveren van het voorontwerp verlengen. Ik verzamel dan offertes voor de tuinaanleg en kies samen met u een geschikte tuinaanemer. Ik volg ten slotte de werken op. ​